Home Biografie Muziek Agenda Lessen Contact

Zó organiseren we samen een huiskamerconcert

Een huiskamerconcert is de ultieme manier om van akoestische muziek te genieten! Dichterbij de artiest en de muziek komen kán haast niet, dan in de intimiteit van een huiskamer, bíjna op schoot en volledig unplugged.

Het organiseren ervan is helemaal niet zo moeilijk en ik help je er graag bij. Hieronder om te beginnen een checklist. En als je je hierin kunt vinden; aarzel niet om contact met me op te nemen.

Checklist huiskamerconcerten
Je kunt zorgen voor minimaal 15 gasten (en je bent bereid hiervoor wat tijd te steken in promotie, o.a. versturen van uitnodigingen). 
Je huiskamer/leefkeuken/stal/hooizolder/yurt is hiervoor groot genoeg.
Je weet zeker dat je geen last gaat krijgen met je buren! We spelen onversterkt, maar maken uiteraard wel geluid (tip: nodig ze uit ;-))
Het programma bestaat uit 2 sets van 30 minuten, of 1 set van een uur.
Laat je gasten weten wat voor muziek ze kunnen verwachten: ik voorzie je van promotie materiaal (foto + kort bericht met links).
Informeer je gasten ook over de kosten: we spreken vooraf af of er entree gevraagd wordt of dat je met de hoed rondgaat.
Je kunt zorgen voor een gratis en veilige parkeerplaats, en een gezonde maaltijd voor de muzikant(en).
Na een boeking kun je alleen afzeggen in een noodgeval.

Bekijk hier een huiskameroptreden op youtube

Mogelijkheden
Je kunt een huiskamerconcert boeken met Liseth solo, in duobezetting, of het complete trio Liseth & The Lost and Found. Dat is afhankelijk van de grootte van je ruimte, maar ook hoeveel gasten je ongeveer verwacht (en daarmee dus wat de verwachte gage gaat worden).
Naast mijn eigen bandleden Eric van Dijsseldonk op gitaar en zang en Lucas Beukers op contrabas, kan ik ook een duo vormen met een andere zanger/gitarist, waarmee ik een mix speel van eigen werk en americana/sixties covers (o.a. Neil Young, Gillian Welch, Beatles, e.d.). Er zijn dus meerdere bezettingen te boeken!

Neem contact met mij op en we overleggen de mogelijkheden:
info@lisethhorsten.nl© 2019 Liseth Horsten