Home Biografie Muziek Agenda Lessen Contact

Zó organiseren we samen een huiskamerconcert

Een huiskamerconcert is de ultieme manier om van akoestische muziek te genieten! Dichterbij de artiest en de muziek komen kán haast niet, dan in de intimiteit van een huiskamer, bíjna op schoot en volledig unplugged.

Het organiseren ervan is helemaal niet zo moeilijk en ik help je er graag bij. Hieronder om te beginnen een checklist. En als je je hierin kunt vinden; aarzel niet om contact met me op te nemen.

Checklist huiskamerconcerten
Je kunt zorgen voor minimaal 15 gasten (en je bent bereid hiervoor wat tijd te steken in promotie, o.a. versturen van uitnodigingen aan bijv. je vrienden en familie).
Je huiskamer/leefkeuken/stal/hooizolder/yurt is hiervoor groot genoeg.
Je weet zeker dat je geen last gaat krijgen met je buren! We spelen onversterkt, maar maken uiteraard wel geluid (tip: nodig ze uit ;-))
Het programma bestaat uit 2 sets van 30 minuten, of 1 set van een uur.
Laat je gasten weten wat voor muziek ze kunnen verwachten: ik voorzie je van promotie materiaal (foto + kort bericht met links).
Informeer je gasten ook dat er een contante bijdrage gevraagd wordt: we spreken vooraf af of er entree gevraagd wordt of dat je met de hoed rondgaat (richtprijs ca. 10,- p.p.). Je bent zelf vrij of je bovenop de gage wel of niet een bijdrage vraagt voor de consumpties (tip: laat mensen zelf iets meenemen voor op de drankjestafel).
Je kunt zorgen voor een gratis en veilige parkeerplaats, en een eenvoudige gezonde maaltijd voor de muzikant(en).
Na een boeking kun je binnen een onderling afgesproken tijd deze nog verzetten van datum mocht dat nodig zijn, en alleen afzeggen in een noodgeval. En dat geldt voor mij ook.

Bekijk hier een huiskameroptreden op youtube

Mogelijkheden
Je kunt een huiskamerconcert boeken met Liseth solo, in duobezetting, of het complete trio Liseth & The Lost and Found. Dat is afhankelijk van de grootte van je ruimte, maar ook hoeveel gasten je ongeveer verwacht (en daarmee dus wat de verwachte gage gaat worden).
Naast mijn eigen bandleden Eric van Dijsseldonk op gitaar en zang en Lucas Beukers op contrabas, kan ik ook een duo vormen met een andere zanger(es)/gitarist(e), waarmee ik een mix speel van eigen werk en americana/sixties/seventies covers. Er zijn dus meerdere bezettingen te boeken!

Neem contact met mij op en we overleggen de mogelijkheden:
info@lisethhorsten.nl© 2020 Liseth Horsten